Greece next!


Nu är det bara 31 timmar kvar tills jag sitter på flyget på väg mot varmare breddgrader!

sitter vid elden och ska börja gri

0-670e7494e19f12cf3028eb6db96a1f55.png

sitter vid elden och ska börja grilla machmelos (stavas?) As gott:-) Och hur mysigt som helst:-) <3


Nu vill stadsbarnet hem igen...

Jepp nu vill jag hem nu har jag tröttnat på lantlivet, och vill tillbaka till mitt kära betong:P nä men så illa är det inte men fortfarande så börjar de bli drygt men vi ska ner till stranden och grilla lite så det ska bli mysigt:)

XOXO

Dagens låt:)

Spelas högt här på landet:P

Betong eller land?

Sitter på Ekerö med några kompisar har de riktigt trevligt men känner att det är bra att jag inte bor här jag skulle rutna rätt fort och har igentligen inget emot landet men jag är en riktigt stadsmänniska rakt in i ryggmärgen så jag tröttnar rätt fort men nån timme är alltid skönt:) men det bästa med landet är nog att det är så stort och man kan liksom röra sig på större ytor men det kan man inte riktigt hemma men jag föredrar nog betong ändå:P har tagit ganska mycket bilder så de kommer nog upp imorrn eller på söndag...

XOXO

Harry Potter och halvblodprinsen (recension)

Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga hemvist det en gång var. Harry misstänker att det till och med kan finnas faror inne på slottets område. Under tiden är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry för den slutgiltiga kampen, som han vet är i ankommande. Tillsammans söker de nyckeln till att bryta ner Voldemorts försvar. Därför anlitar Dumbledore sin gamle vän och kollega, den berömde levnadskonstnären professor Horace Slughorn, som ovetande lär sitta på viktig information. Under tiden står eleverna under attack från något helt annat, då tonårshormoner börjar härja vilt. Harry dras mer och mer till Ginny, något som även Dean Thomas gör. Och Lavender Brown har bestämt sig för att Ron är den hon vill åt, men hon har inte räknat med effekten av Romilda Vanes choklad! Och så Hermione, som är fast besluten att dölja sin sjudande svartsjuka. Alltmedan romantiken blommar, står en enda elev oberörd vid sidan om. Han är fast besluten att lämna sitt avtryck, om än ett mörkt sådant. Kärleken hänger i luften, men en tragedi väntar också runt hörnet. Efteråt kommer Hogwarts aldrig någonsin att vara sig likt.


Som jag skrev tidigare så blev jag riktigt besviken på denna film jag hade riktigt höga förhoppningar på denna filme eftersom boken enligt mig är den bästa men blev som sagt djupt besviken ja vart ska man börja, den var 2.30 lång vilket hade vart okej om dom hade använt tiden väl men de kände jag att dom inte hade gjort för fem öre allt hände sista halvtimmen och i boken händer det saker hela tiden men jag vet att det är svårt att jämföra böcker med filmer för det går inte att klämma in så mycket i filmer som böcker men jag tycker ändå att dom kunde ha försökt bättre för vissa saker kändes så onödigt att berätta när de fanns saker som kändes mycket mer visentliga men för att komma till de bättre delarna så var specialeffekterna riktigt grymma jag gillade de skarpt och även min favorit Draco Malfoy även om han inte hade så många repliker så fanns han alltid där vilket jag älskar eftersom han är min absoluta favorit i filmerna även Snape är en stor favorit:p men som sagt absolut inte den bästa filmen jag tyckte nog det var en av dom sämre men jag längtar till dom sista filmerna och ser om dom kan hålla ihop allt eftersom en riktigt viktig person försvinner ur historien men säger inte förmycket men det blir tårögt i slutet....

Djupt besviken...

Fy vad jag e besviken på den nya harry potter filmen men ska gå och sova nu så skriver varför och om filmen imorrn:/


Älskar hennes röst<3


Lisa Lavie  - Wild Horses

Harry Potter och halvblodprinsen

Jaha är man stressad eller?! Nej jag e aldirg stressad;) som vanligt är jag i sista sekunden ska in till stan och möta Sanna för att se Harry Potter och halvblodprinsen och jag måste dusch fixa håret välja kläder måla naglarna ja listan kan göras lång och jag har inte tid och prioitera brukar inte riktigt vara min grej så jag hinner nog hoppas jag;)

XOXOXO


Min absoluta favort i alla filmer Harry potter kan gå å mesa någon annanstans:P

Helt underbart

Hittade denna duet på denna blogg och jag kan inte skriva bättre än han:
"Idag såg jag på oprah och i början handlade de om en 16 årig
fhilippinsk tjej som var skit bra på att sjunga,
och drömde om att få sjunga med celine dion.
Såklart hade oprah fixat detta och hon fick sjunga en duett med Celine
under en av hennes turnér. Tjejen tillägnade låten till sin mamma"


Helt sjukt bra, hon sjunger lika bra som Celine själv <3

Ny kamera:)

Idag har de verkligen vart en slapp dag sov tills typ 12 vilket jag kände att jag behövde:)
sen så tog mamma jag och matilda bilden till bromma och till expert där jag skulle köpa en ny digital kamera visst så har jag en systemkamera som jag älskar men jag kommer inte orka släpa med den till Grekland och på stranden där hela tiden så jag tyckte att det var dags för en ny och det blev en Casio hade tänkt köpa en phanasonic rosa men självklart fanns den inte så då var det bara att börja leta en ny och då var denna kamera bäst och jag hopaps jag kommer gilla den:)
annars har jag bara chillat jag har inte orkat göra något alls men det var skönt:) <3


(Denna blev de)

Mina fina brännmärken


Nej jag har inte tagit allergi tester jag har bränt mig när jag skulle steka kött till mig
Något lycket eller inte och hur lyckas man bränna sig fyra märken på rad?!
Ibland blir jag bara så trött på mig själv...

Jaha då var man död igen...

Asså dessa bodypump pass tar kål på mig förra gången och denna gång har jag vart helt död efter det har vart fruktansvärt mycket kanske för att jag har fått in tekninken och lagt på vikt men fortfarande helt död...nu ska jag sätta mig med mina rostade mackor framför tv och se om de finns något skojigt:)

XOXO

Godmorgon

Godmorgon alla läsare!

idag är det verkligen inte det vädret jag hade hoppats på att se när jag vaknade hade mycket hellre sett solen titta fram än att det är mörkt och dystert...men man kan inte göra så mycket åt saken, så dagens planer är att städa upp lite här det står en massa cola burkar typ över allt och jag hade tänkt att man kanske skulle ta undan dom tills resten av familjen kommer hem..sen så ska jag träna vilket jag e överlycklig av eftersom jag älskar att träna och den här helgen har jag bara svullat:P
ska nog även ut å springa men vi får se hur de går med den saken för jag hatar att springa det är de värsta jag vet det är såååå tråkigt och med min usal kondis så det saken inte mycket bättre men det är bara att pina sig igenom det.... om man ändå kunde känna sig som en duracellkanin i detta läge skulle det vara underbart;)

XOXOXO

Säger god natt


God natt alla söta läsare ska gå å slagga nu vilket kommer bli as skönt:) <3

solen kom tillbaka så nu ska de so

0-55a89f842844750603da1bfae8aee651.png

solen kom tillbaka så nu ska de solas så man inte ser ut som ett lakan när man kommer till grekland:-)


Knock on wood - Amii Stewart


Jag blir så fruktansvärt glad över att lyssna på den här låten:)

Jahapp....

Solen försvann lika fort som den kom så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...kanske ska åka å träna men vet inte om jag orkar...Nått förslag?

God natt

Nä nu ska jag nog slagga så man kan komma upp imorgon och sola:)



XOXO

Göteborg i bilder

Jag vet att jag skulle skriva om Göteborg men orkar inte skriva om de så jag låter bilderna tala för sig själva:)




































I'll Be There

Sitter och kollar på en MJ konsert och han sjöng precis I'll Be There och jag tycker den är så grymt fin<3

Här sjunger Marich Carey låten på MJ minnesstund<3

Michael Jackson

Ska sätta mig med en skål med popcorn en iskall cola (burk absolut den godaste) och se på konsert med Michael Jackson jag tror de var den som visades på TV4 när han hade dött men missade men dock så ska se på den nu den visas nämligen på TV400:)

Ha en bra kväll

Beach day

Idag var jag och mammma vid Rösjön som ligger vid Sollentuna tror jag riktigt nice bad inte så mycket folk vilket alltid skönt så man inte behöver ligga tätt som sillar så det var skönt men det var skit kallt i vattnent vilket var lite konstigt för det är en skit liten sjö man ser liksom hela sjön när man ligger på stranden... men men ett dopp blev de iallafall:P annars låg jag bara och solade visst så ska man röra sig för att få bättre färg men orkade verkligen inte hålla på och röra mig så de blev press men bara framsidan för ryggen fick sin solning i onsdags...jag hoppas bara jag inte har bränt mig för glömde att smörja in mig vilket kanske inte var de smartaste men jag hoppas de funkade ändå de känns inget just nu så jag hoppas de:) Vad har ni gjort denna underbara dag?


Okej jag har grymt tråkigt;)


HAHAHAHAHAHAHAHA som sagt har grymt tråkigt;D

Ärenden

Idag har jag och mamma gjort lite små ärenden har satt mig i bostadskö, kopierat nycklar och så har jag klippt min lugg:) ikväll är det bara chill mamma och pappa skulle ut någonstans så jag e ensam hemma vilket e grymt skönt:D

XOXO

Fy fan vad jag e besviken!!!!!

Har precis sätt klart på So You Think You Can Dance och det var Max som åkte ut vart så jävla besviken för han var verkligen inte sämst bland killarna och hans Jive som solo var helt underbart!!!!

En av mina favorit danser men tydligen tyckte inte USA det vilket jag tyckte var helt sjukt!!!!

En av dom bästa låtarna från MJ


Michael Jackson - Billy Jean<3


Mina nya skor och linne:)

Min skor från Belle

Och mitt linne från nån lite affär på söder:)
 
Älskar färgen och ryggen på linnet:)

Inte lika bra som MJ men jag tycker dom lyckas ändå


Michael Jackson - Beat It (Fall Out Boy remix)


Älskar!!!!


Finns bara ett ord som beskriver denna låt!
BÄST!!!!

Hel dag på stan:)

Heeej

Idag var det en hel dag på stan med Mamma alltid trevligt:) var nämligen ute efter ett par skor jag hade hittat ett par som jag verkligen verkligen ville ha men dom fanns inte i storlek någonstans så jag var tvungen att leta efter ett par andra och jag hittade ett par på Belle som jag köpte inte lika söta men helt okej:) köpte även ett linne på nån affär på söder:D Lägger in bilder sen...

Nu mat:D

XOXO

Snart Snart


13 Dagar kvar:D:D:D:D:D

sitter å väntar på att tåget ska k

5aad3844cd325b390fd3d09ee5ec46a5.png

Kolla varifrån!

sitter å väntar på att tåget ska komma och jag missade mitt precis så nu är det en halvtimme kvar inte så kul men jag hade as kul hos mina kompisar men men ska hem å sova:-) pussss


Kvällen outfit



Klänning och skärp från Gina Tricot
Skor Från HM
Jacka från Vera Moda
Guldigt Armband från HM
Svart Armband fått från Mamma

Så här kommer jag se ut ikväll ska till några kompisar så de ska bli mysigt:)

Hörs senare <3

Just nu

Så här kommer min chill lördag se ut;)


Watchmen recension

"Watchmen" utspelar sig i ett alternativt 80-tal. Richard Nixon är en ständigt omvald president och USA vinner krig och konflikter tack vare Dr Manhattan - en blå, gudalik varelse med övernaturliga krafter. Mot bakgrunden av ett hotande kärnvapenkrig undersöker berättelsen hur människans identitet och självbild skulle påverkas om det verkligen existerade superhjältar.

Jag tyckte att filmen var grymt svår att hänga med i den känns väldigt mycket som Sin City som jag inte gillade det är så mörkt och allt är så deprimerande och den är extremt svår att hänga med i ena stunden är det "nutid" andra stunden är det "dåtid" och det kan bara gå genom att någon kollar på ett fotografi man får inget grepp om filmen men som filmer går på så känner man att den uratar lite det är extremt mycket blod men ändå så känns det som man har hamnat i "Fantastic Four" och de känns liksom fel på något sätt så jag gillade inte den här filmen så mycket men om man gillar Sin City kommer man nog älskar den här filmen men verkligen inget för mig.... 


Säsong 2

Skit såg precis första avsnittet av säsong 2 på True blood och jävlar vad de händer saker men skit vad mycket blod också så jag hoppas de blir lite bättre tills nästa avsnitt....


Men hur snygg e inte Alexander Skarsgård som vampyren Eric *muuums*;)

Watchmen

Ska sätta mig och kolla på Watchmen med übersnygga Malin Åkerman från 27 dresses har länge velat sätt på den filmen men kom aldrig iväg och se den på bio men ska se den nu:) skriver om den senare
PUSSSS


Sjuk:(

Fy fan vad dåligt jag mår har fått nått släng igen jag som har hållt mig friskt länge nu men icke sa nicke och jag orkar inte vara sjuk fast de e iallfall skönt att det är dåligt väder så man inte får ännu mer dåligt samvete för man är inne för man mår så dåligt....jag hoppas jag mår bättre imorrn:/

Pusssss

Bounce hyllar Michael Jacksson


Nästan klart

Så fortsätter senare med designen blev inte jätte lyckat men bättre än förra iallafall...
XOXO

Ny Design

Nu ska jag nog börja göra en ny design känner mig lite kreativ:p

Hörde denna låt på dagens avsnitt av So You Think You Can Dance och det är kärlek<3


We Belong Together - Gavin Degraw

Ice Age 3

AA såg Ice age idag 3D helt underbar film jag älskar verkligen Ice Age dom är så underbara:)

"Ice Age 3" börjar naturligtvis med den evigt trånande ekorren Scrats fortsatta missöden med sitt efterlängtade ekollon. Ganska snart står det klart om att han inte längre är ensam ekorre på täppan då en förtjusande ung ekorrdam ger sig in i leken och försöker lägga sina delikata tassar på Scrats ögonsten. Samtidigt får vi återigen stifta bekantskap med den snälle mammuten Manny, hans trolovade och höggravida mammutfru Ellie, den smått deprimerade sabeltandade tigern Diego och inte minst sengångaren Sid som försöker bilda sig en egen liten familj.

Jag tyckte verkligen om den här filmen men jag trodde mycket gjorde att det var 3D för de höjer verkligen upp filmen jag tror dock inte att den skulle vara lika bra på "vanlig" bio men den är ju fortfarande Ice Age och den kommer alltid vara bra men som dom flesta andra gångerna så är dom innan bättre men klart sevärd men tipsar starkt om att se den i 3D;)


*Snyft Snyft*

Idag var det minnesstund för King of pop Michael Jackson och skit vad jag grät speciellt när hans dotter Paris pratar om hur mycket hon älskar honom och även när Michels äldre bror Marlon Jackson pratar om honom då brast det men en helt underbar minnesstund


Hans dotter Paris


Bröderna Jermaine och Marlon
"How mutch pain can one take
maybe now they will leave you alone Michael"
RIP Michael Jackson

Smoking Hot

Har precis kollat klart på So You Think You Can Dance och jag älskar de redan<3 helt underbart att se dom bästa 20 dansarna och som dom gör det, det är helt sjukt hur bra dom är och det är bara första programmet(!) helt underbart:)

Mitt absoluta favorit nummer!!!
Smoking Hot

Vem tycker du sjunger denna låt bäst?


Lisa Lavie?

Eller Pussycat Dolls?


Själv tycker jag nog att Lisa tar den segern men dom sjunger så olika men jag tycker nog att Lisa e bättre;)

Ny design?

Någon som har lust att göra en ny design till mig känner att jag behöver göra en ny men har nada inspiration verkligen ingen och man brukar ju alltid komma på nått men nu känns det helt dött på den fronten...

Så någon som har lust?!

Jag tror jag dör en stund:P

Jaha då var man hemma från två timmars träning med Marre var kul som vanligt:) men var lite död efter drack nog lite för lite vatten och hade nog inte ätit tillräckligt men men de gick faktiskt bra även fast man inte spelat på två månader(!)  imorrn ska jag å Sanna och Matilda åka å bada vid huvusta badet kommer nog bli fett nice;)

Best Swimming Pool At Mexico All Inclusive. Iberostar Paraiso Maya Resort  Click For Next Mexico Vacation Photo Of The Lazy River Pool
  

David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over


Its complicated
It always is
That's just the way it goes
Feels like the way it is so long for this
I wonder if it shows

Rubrik?!

Dagen kommer bestå av de jag älskar mest slappa;) och träna hade tänkt tagit en dag där jag skulle hinna med en massa saker men när jag vaknade i morse så ångrade jag mig somnade om och vaknade igen vid halv 12:) så jag har suttit å kollat på TV med min lillesyrra och bara chillat men vid sju är det träning som gäller två timmar tennis blir de vi får se hur de går eftersom har inte spelat på kanske två månader blir de väl nu...men jag hoppas de blir bra

PUSSSSS


Foto: Av mig

RSS 2.0